Skoči na glavno vsebino

Preprečevanje okužbe s koronavirusom SARS-CoV-2019 (COVID-19)

Spoštovani.

Glede na najnovejše dogajanje v zvezi s koronavirusom smo na šoli včeraj začeli izvajati določene preventivne ukrepe za zmanjšanje možnosti okužb.

V skladu z navodili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) smo obvestili vse učence, zaposlene in zunanje obiskovalce o ukrepih. Ukrepi zaenkrat zajemajo ustrezno vzdrževanje higiene rok in pravilno higieno kašlja. Za ta namen sproti preverjamo zalogo mila in papirnatih brisač po vseh prostorih šole. Na vhodih v šolo bomo danes pripravili stekleničke z razkužilom za roke, da si bodo lahko vsi uporabniki, ki vstopajo v šolo, roke pred vstopom razkužili.

Osnovne informacije v zvezi z virusom lahko najdete na spletni strani NIJZ, podrobnejši opis ukrepov pa najdete na podstrani.

Na šoli sproti spremljamo objave na straneh Ministrstva za zdravje, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, kot tudi NIJZ. O morebitnih spremenjenih navodilih oziroma ukrepih bodo vsi udeleženci VIZ procesa in starši pravočasno obveščeni preko ustaljenih poti obveščanja.

S prijaznimi pozdravi.

 

Edvard Vrabič,

ravnatelj

Related Images:

Dostopnost