Skoči na glavno vsebino

Nagrade Društva specialnih in rehabilitacijskih pedagogov

V petek, 6. 10. 2023, je v Mariboru na Centru Gustava Šiliha Maribor potekalo 36. srečanje specialnih in rehabilitacijskih pedagogov Slovenije. Na srečanju so strokovni delavci naše šole prejeli najvišje nagrade Društva SRP za leto 2023.

Tea Jejčič in Anja Žnidarčič sta kot urednici glasila »Ti loviš« v imenu učencev in delavcev šole prevzeli nagrado za najkvalitetnejše otroško in mladinsko glasilo zavodov za usposabljanje za leto 2023 v državi. Iskrene čestitke učencem, ki so prispevali svoje izdelke, njihovim mentorjem in seveda uredniškemu odboru za ponoven izjemen uspeh.

Sodelavka Erika Perić pa je prejela najvišje priznanje Društva SRP na področju dela z osebami s posebnimi potrebami, priznanje Antona Skale. V citatu komisije za pripravo predloga za prejem nagrade so o Eriki zapisali:

Življenjsko delo Erike Perić je težko strniti v nekaj alinej, kajti opus, ki ga zajema njeno dolgoletno uspešno in ustvarjalno delo na področju dela z učenci s posebnimi potrebami, je izjemen. V svoji 33-letni delovni dobi je s svojim neposrednim delom z učenci in njihovimi starši, prispevkom na glasbenem in gledališkem področju za učence s posebnimi potrebami, projektnim delom, vodenjem strokovnih študijskih skupin, angažmajem v okviru Društva SRP itn., prispevala in obogatila delo na OŠ Kozara Nova Gorica in izven nje ter ob tem nesebično delila svoje strokovno znanje s kolegicami in kolegi z različnih ustanov.

Nagrajenkam smo čestitali tudi na krajši prireditvi, ki smo jo izvedli na šoli. Čestitali pa smo tudi sodelavki Dolores Rijavec Strosar, ki je bila prav tako nominirana za priznanje Anotna Skale.

Vabljeni k ogledu foto utrinkov.

Related Images:

Dostopnost