Skoči na glavno vsebino

Pohod na Kekec – krepitev timskega duha v naravi

Naš dolgo pričakovani pohod na Kekec aktiva SiDSP se je v sredo, 9. 10. 2024 uresničil. Potekal je v pravem vzdušju sodelovanja in dobre volje. Ob 14.30 smo se zbrale na izhodiščni točki, kjer smo si najprej zaželele prijetnega dneva in se pogovorile o načrtu poti. Kljub oblakom, je bilo že od samega začetka čutiti pravo energijo – smeh, klepet in pozitivna pričakovanja, ki so nas spremljali na poti do Kekca.

Pot nas je vodila po poti skozi čudovito naravo, kjer smo lahko uživale v svežem zraku. Med vzponom ni manjkalo pogovorov, ki niso bili vezani le na delo, izmenjali smo si tudi ideje in načrte za prihodnost. Pohod je bil prava priložnost, da se povežemo na drugačen način, stran od formalnih sestankov.

Ko smo končno prispeli na Kekca, nas je pričakal čudovit razgled na Novo Gorico. Prava nagrada za ves trud pa so bile seveda tradicionalne palačinke, ki smo jih dobile v gostišču Kekec.

Pohod je bil veliko več kot le športna aktivnost – bil je priložnost za krepitev medsebojnih odnosov in gradnjo timskega duha. 

Ob koncu smo si obljubile, da to ne bo zadnji tovrsten dogodek. 

Hvala vsem za udeležbo, super energijo in odlično družbo! Veselimo se naslednjega snidenja.

Related Images:

Dostopnost